Lika pigg som en säck potatis

2 av 7 jobbdagar i sträck avklarade. Jag är så himla trööööött! Jag orkar inte jobba mer men motiverar mig med själv med att jag faktiskt tjänar pengar som bland annat ska läggas på bröllopet (och hyra men det är inte lika roligt att tänka på). Tiden går så rackarns fort och snart är det vårt bröllop! Vilket inte gör så mycket iofs ;)
På lördag ska vi på bröllop nr 2 för i är. Matilda och Markus gifter sig och jag ska sjunga. Ska bli otroligt roligt! Det enda jag är nervös inför att jag ska vara för trött... Att jobba 7 dagar i sträck och få upp 5 varje morgon till att åka på bröllop och sen på och jobba igen. Kommer vara som en säck potatis efter den här veckan.
Idag efter jobbet tog jag tupplur medans Albin gick och fixade lite i lägenheten. Sen kom mina blivande svärföräldrar över på en snabbkaffe och efter det har vi tillbringar kvällen med bröllopspyssel och Rio 2. Tänkte fota lite bröllopspyssel och lägga upp här sen så ni får se. Vet ju att några blivande brudar följer mig så då kan ni få lite tips :)
 
 
Min älskade lilla familj!
Allmänt, Bröllop | | Kommentera |

Bästis trion

Idag ska jag till stan med Jossan och Elin, Världens finaste bästisar! Vi ska kolla grejer till bröllopet bland annat tärnkläning till Elin och underkläder till mig :) Är så överlycklig att de båda är hemma och att vi kan umgås alla tre. De senaste åren har vi typ bara kunnat göra så en enda gång per år... Alldeles för lite om du frågar mig! Så ska ta vara på dagen idag och njuta av mina bästisar :)
 
 
Allmänt, Bröllop, Vänner | | Kommentera |

Min bröllopsbubbla

Jag jobbar, sover, äter och åker runt till vänner men under tiden tänker jag konstant på Albins och min stora dag som kommer alldeles snart! 86 dagar kvar tills jag blir fru Suu. Jag lever lite i en bröllopsbubbla och funderar ständigt på nya små saker jag kan fixa till bröllopet.
Jobbar som en galning men tar all ledig tid till att få in bröllopsgrejer nu! Imorgon ska jag Elin och älskade Jossan (bästisarna som båda två kommit hem från Skottland och Finnland) ska hjälpa mig att shoppa lite bröllopsgrejer imorgon. Och så ska vi titta på tärnkllänning till Elin!! Åh va jag längtar :)
 
Nyaste grejen vi fixat till bröllopet är bil. Det blir denna skönhet!
 
Allmänt, Bröllop, Tankar, Vänner | | Kommentera |
Upp