Hur??

En fråga jag ställer mig varje gång jag går in på andra föräldrabloggar där mammor i min ålder lever ett liv i en rosaglittrig bubbla av kärlek, bebisgos, färska bär, supersnygga kroppar, välstädade hem osv, osv. Hur?
Jag asntränger mig så gott jag går men jag är skitig i håret, osminkad, inte tappat gravidkilona, har disk i köket och obäddad säng, migrän och har tur om jag hinner bre en macka som lunch. Så ni som läser min blogg och ser det fina och mysiga det är på riktigt men det finns så mycket mer bakom! Funderar på att lägga ut bilder på "verklig" livet så ni får se hur kaos det är. Och till er mammor och pappor som lever i den där fantastiska rosaglittrga bubblan, GE MIG ERA TIPS!!
 
Här är en sån där typisk fin bild som ser mysig ut men där jag egentligen har fått havandeskapsförgiftning och mår skit och bara ville klämma ut ugen så fort som möjligt. Bara så ni vet..
 
Allmänt, Tankar | | Kommentera |

Fångad av en stormvind

Idag har varit en lyckad dag på många sätt! Frukost hos mina föräldrar och sen har min bästis och Hillevis gudmor Elin kommit hit (hemma 3 veckor från Skottland) och myst! Och det bästa har hänt!! New Girl season 5 är ute och det är Elins och min favvo serie och trots det har vi helt missat att den kommit ut. Så Elin fick reda på det igår och vi har nu sett 8 avsnitt idag... Man fastnar ju!
Imorgon ska vi träffa Alva som är hemma från Gbg. Det är det bästa med alla dessa lov och semestrar att vännerna kommer hem till Linköping så jag har en möjlighet att träffa dom.
 
Har ni föresten sett Hillevis nya grej på min instagram? Hon är TOKIG i dammsugaren... Hon drar i sladden, sätter suget mot magen och stor över utblåset och skrattar. Älskade skruttis fångad av en stormvind. 
 
Allmänt, Hillevi, Vänner | | Kommentera |

Hillevi 9 månader

Idag träffade jag några östgötamammor med barn som alla fått barn i somras och som jag lärt känna på Facebook. Hillevi sov djupt när vi träffade dom men så fort en av bebbarna började låta så vaknade Hillevi och de andra på löpande band. Tänk att dom tycker det är så roligt med andra barn! 
Vid lunch lämnade jag Hillevi med Albin som flexade ut tidigt så jag kunde plugga tillsammans med en tjej som också gör samma omtenta. Pluggade i skolan rätt länge och åkte och handla efter det och sen har Hillevi sovit så har liksom inte fått träffa henne på hela dagen!! Men så nyss vaknade hon till och Albin bar ut henne till mig i soffan och jag får sniffa henne i nacken, pussa henne i pannan och stryka håret från hennes ansiktet. Min älskade lillskrutt som blir NIO MÅNADER idag!!! Hur gick det till? Kollar på den stora ungen som ligger i mitt knä och tänker att det är ingen bebis nu utan en liten flicka. Usch, har aldrig haft ångest över tid men nu går det för fort! Snabbare utveckling och nu börjar orden komma till och med. Snart rabblar du lika fort som mamma <3
Det här kom jag hem till idag!! Jag är en lyckligt lottad mamma, utan tvekan! 


Allmänt, Hillevi, Skola, Tankar | | Kommentera |
Upp