Ledsenklumpen kan packa sin väska och dra!

Vaknar med en klump i magen, samma klump jag haft i över en vecka. Jag är så lycklig att min hjärna kanske vill kompensera med att göra mig lite ledsen..? 
Jag känner mig allmänt sämst men hoppas på en nystart 2014. Tänk ändå på allt som kommer att hända detta år.
Från och med första januari då börjar jag och Albin världens utmaning. Vi ska bli några rediga hälsoslavar fram tills vårt bröllop. Jag ska gå ner 10kg på 3 månader för sedan måste jag köpa klänning, och sen är det till att hålla kvar det också. Och nej jag känner inte att man måste gå ner i vikt till sitt bröllop men för mig handlar det om att vara bekväm med sig själv och vem vill inte vara det på den största dagen i ens liv?
Jag ska skriva mer om utmaningen när den startar. 
I alla fall så hoppas jag att med träning och bra mat så kommer min lilla ledsenbubbla som infunnit sig i mitt bröst, packa sin väska och dra åt skogen. Jag har den bästa tiden i mitt liv och då ska inte mina egna konstiga tankar få sabba för mig. Inte den här gången. Inte en chans!!

Ni finns där i alla lägen och jag älskar er otroligt mycket för det ❤


Allmänt, Diet, Hälsa, Kärlek, Tankar, Träning | | En kommentar |

När allt kommer bli så mycket bättre

Just nu är det bara stress och jag hinner knappt njuta av de små pauserna man har. Men jag blickar mot 2014 med ett leende. Så fort jag gjort tentan from hell så kan jag slappna av och njuta. 2014 kommer det bli det absolut största året i mitt liv. Jag kommer flytta ihop med min bästa vän och älskade fästman Albin, jag kommer få gå på bröllop för en vän för första gången och i september gifter jag mig!!! Känns som någon driver med mig, får jag verkligen ha ett så extremt givande år och hur kan allt bara falla sig så extremt bra?
Det känns som mitt liv har varit planerat av någon och kanske Gud har ett finger med i spelet. Träffade Albin som är allt jag drömt om, och precis samma dag som Albin och jag berättar för våra föräldrar att vi tänker förlova oss så blir trean i mina föräldrars lägenhetshus ledigt (där min lilla etta ligger nu). Albin och jag hade känt båda två att vi helst ville bo i Linghem så när det här hände och vi fick reda på att lägenheten skulle vara renoverad och klar i februari så hoppade mitt hjärta glädjeskutt i bröstet mitt. Har gått med en gnutta dåligt samvete för att jag är så löjligt lycklig, men jag inser också att både jag och Albin är väl förtjänta den lyckan vi känner!
Något som också kommer bli bättre nästa år är mitt bloggande! Anledningen till att det ibland är extremt segt att blogga beror på att jag inte har internet till min lägenhet... Det ska bli sååå skönt att ha nu, och att flytta ihop egen en ingenjör är inte minus heller. 
Jag älskar mitt 2014!!! Kom hit nu :D
 Min lilla familj <3
 
Allmänt, Bröllop, Kärlek, Lägenheten, Tankar | | En kommentar |

Nu står lägenheten tom

IdagNådigas flyttade den förra hyresgästen så nu står min och Albins nya lägenhet tom och bara väntar på oss, eller okey först väntar den på snickare och målare men sen så!
jag längtar så otroligt mycket att det inte går att beskriva! Jag tittar inredningsgrejer varje dag och har fått kasse efter kasse men julklappar som ska pryda vårt nya boende. Att få mer yta är med värt, men det bästa är ändå att jag flyttar ihop med världens finaste fästman. Min lillebror sa igår, förstår du hur mycket Albin gör för dig! Du kan inte hitta än bättre fästman! Och jag håller helt med honom!! Albin ställer alltid upp och finns alltid där och nu längtar vi båda tills vi slipper betala dubbla hyror och sova i enkelsängar. 
I februari flyttar vi in!!!
Älskar dig så pass mycket mitt hjärta klarar av! Längtar tills jag får kalla mig din fru <3
Allmänt, Kärlek, Lägenheten | | Kommentera |
Upp