Vecka 21!

Den här veckan har gått otroligt fort! Ingen aning om varför men fort har det gott vilket både jag och Albin är tacksamma över. Vi vill ju att pyret ska komma så fort som möjligt!

Denna vecka har väl största händelsen varit ultraljudet. Går inte att beskriva känslan av att se något växa i mig och  att den växer som den ska och mår bra får mig att känna mig som en superkvinna! Tänk att min kropp är kapabel att skapa något sånt där! Barnmorskan som vi hade sa samma sak, att hon blev lika fascinerad varje gång! 
Det som kanske skrämmer mig lite var att bebisen var 2-3cm större än vad bebisar brukar vara i den tiden. Tänk om jag föder ut en superbebis på typ 5 kg!! Har jag inte lust med :p

Dagens magbilder (lite sådär myskläder och osminkad fin):
Allmänt, Gravid, Gravidvecka | | En kommentar |

Blå hjälm och 87års kalas!!

Shopping med mamma inför Sälen på lördag fick vara startskottet denna dag. Hittade massor bra grejer till billiga priser! Mössa i ull med matchande blå hjälm var nog det mest praktiska :) 
Sen har vi firat farfar som fyller 87 år idag! Det är ganska mycket men man tänker liksom aldrig farfar som en så gammal gubbe, mer som en hörsel och synskadad 70åring, hehe. Vi köpte honom en elvisp och han blev nästan rörd och det hela slutade med att jag fick ett stor smack till puss. Oväntat! Haha! 
Allmänt, Fest, Shoppa | | Kommentera |

Ultraljud nummer 2!

Envisa lilla unge som var tvungen att ligga med ansiktet ner bort från ultraljudet. Fick en snabb glimt av ansiktet men sen försvann det igen... Blev lite besviken då jag tänkte att man kanske skulle få en klarare ansiktsbild men som barnmorskan sa "den vill va hemlig ett tag till". Dessutom valde den annars super aktiva lilla bebben att inte röra sig så mycket idag utan låg och krafsa i huvudet lite och snurra lite lätt bara. Komiskt när man trodde den skulle ha disco där inne :p

Dock är det viktigaste att alla organ såg ut som de skulle och det gjorde dem! Hjärna, hjärta, tarmar, blåsa, magsäck, diafragma osv osv såg precis ut som de skulle. 

Jag fick också reda på att moderkakan ligger bakåt och lite uppåt, mot ryggen till alltså. Skönt! Då vet jag att den i alla fall inte tvingar mig att snitta som jag var orolig över :) 

Bilderna vi fick hem är dessa, dock otroligt dåliga så vi behövde inte ens betala för dem haha! 
Hej bebis! Nästa gång vi ses kommer du ut!!!Allmänt, Gravid | | Kommentera |
Upp