Ledig måndagsmorgon

Jag fick sova ut idag minst sagt! Kl 11 blev jag väckt med en stor frukostbricka. Varma mackor, äppeljuice, te och mörkchoklad med kokossmak. En riktigt lyxmorgon med andra ord!
Idag är jag ledig och ska mest bara va. Ska skriva lite till skolan medans Albin åker på arbetsintervju och sen blir det kanske stan som sagt.
 
Nu ska jag fortsätta njuta av en ledig dag och lite choklad. Har ni inte prövat den gör det!
 
Allmänt, Mat | | Kommentera |

Söndagar som känns som vardagar

Har nu avklarat en hel helg fylld med jobb på Lungmedicinska avdelningen på US i Linköping. Jösses vad man lär sig fort trots allt. Det känns alltid som att det ska bli en omöjlighet att kunna bli sjuksyrra och klara allt, men om man tänker på att jag bara haft 5 pass och kan så pass mycket redan så känns det lite tryggare.
Imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut och kanske ta mig till stan för att använda några av presentkorten vi fick i bröllopspresent! Kul kulkul!!
 
Här är min nya klocka jag fick av Albin för att jag är hans fru.. ÄLSKAR DEN!
 
Allmänt | | Kommentera |

Vårt bröllop 20 september 2014

Nu har blogg pausen varit lång nog! Eller vad tycker ni? :)
Vi har ju varit lite upptagna med att få vara med om världens bästa bröllop! Vigseln va perfekt, festen va perfekt, gästerna va underbara och jag som gick på anitibiotika mådde faktiskt bra!! Plus att jag fick bli fru till världens mest underbara människa. Och vilket väder vi hade! Årets sista sommardag med strålande sol och 19 grader. Inte som de senaste dagarnas storm och regn...
Vår älskade granne och vän Peter fotoade vårat bröllop från morgon till natt. Vill ni se hans bilder/konstverk kan ni kolla in http://www.grewyard.com.
Eftersom det tar 14 timmar att förklara allt med bröllopet så väljer jag att lägga ut lite bilder istället! Är det något ni vill jag skriver mer om i bröllopet så kommentera det.
Första mötet med min älskade Albin. Stackarn grät sig genom hela dagen. Jag älskar honom enormt!
 
Min fantastiska bukett från Systrarna Grön. Hade med en berlock i den där min morfar och Albins farmor och farfar som gått bort fick vara med. Första parkett under vigseln.
 
VI började foto vad lokalen som ligger precis vid vattnet och en sluss.
Har en galet snygg man :D
 
Alla fick hjälpa till att bära runt på mitt fluff... ;)
 
Vårt fins brudfölje. Näbbarna är Albins yngsta kusiner. Tärna är min bästis Elin och Marskalk är Filip Albins bror.
Jag sjöng för Albin i kyrkan och så hade vi skrivit egna löften. Båda två dog nästen av "rördhetsdöden". Han är underbar min älskade och vilka ord han kan skriva. Sheeeet.
JA! Kyssen :)
Det här var andra gången de kastade ris. Första gången så syndes vi knappt för det var bara vitt.. Hehe.
 
Jag var total förälskad i vår lokal och hur vi gjort iordning den. Här sitter alla och kollar på när Jossan kör mimning tror jag. Alla gjorde så roliga grejer för att förhöja festen. Vi har fantastisk familj och vänner!
Ebba var ganska slutkörd tillslut. Så hon vilade lite när Peter lyckades fånga den här bilden. UNDERBAR!
Avslutade kvällen med dans med Albin och även med min fina pappa. Att få dansa med pappa och höra hans tal gjorde mig enormt rörd. Tänk vilken tur jag har som får vara så älskad!!

Har var ett liiiiiten urplock av alla bildena. Kanske lägger upp en grej i taget lite senare. Vad vill ne se mer av? :)
Allmänt, Bilder, Bröllop, Fest, Kärlek, Vänner | | 4 kommentarer |
Upp