Babymassage

Idag var första gången på babymassagen! Matilda med lilla Judith kom hit och vi gick barnvagnspromenad och köpte sallad för lunch innan massagen. Vi är åtta i gruppen men tre var borta idag så vi var fem små bebisar, fem mammor och en tapper pappa. Det var supermysigt att få massera in hela den lilla bebiskroppen i olja och få så mycket respons från Hillevi. Hon var nöjd hela tiden men när vi skulle vända dem från rygg till mage ryckte hon till och gled ur mina oljiga händer och faceplanta handduken. Hon gjorde inte illa sig men blev skiträdd och skrek till och jag dog av pinsamhet samtidigt som mitt hjärta brast! Tröstade henne i famnen i en halvminut sen var hon lika nöjd igen så så livsfarligt kan det nog inte varit.
Jag skulle i alla fall slå ett slag för babymassage! Hur mysigt och gulligt som helst. Så får man träffa andra föräldrar och bebisar och sjunga för de små gosisarna. Längtar redan tills nästa måndag:D
 
Tog dom här bilderna i morse på Hillevi i koftan jag hade som bebis. Älskar den!
 
Allmänt, Barnkläder, Hillevi | | 2 kommentarer |

Äckliga förkylning

Nu är jag irriterad på den här skiten! Har varit dålig i flera veckor och så fort jag tror jag blir bättre blir jag sämre igen... Stackars Hillevi är smittad och hostar. Hon verkar dock vara den som klarat den här förkylningen bäst. Jag ska försöka sova mycket och lägga mig tidigt så är jag nog bättre imorgon. Imorgon är första babymassagen och vill verkligen vara med på det. Sen kommer Matilda med sin Judith och ska äta lunch och ta promenad med oss innan massagen så då vill jag vara tipp topp och inte hosta runt på alla.
 
Ber en bön, käkar kyckling tacos och hälsar sängen hej för natten nu tror jag. Men först ska jag snufflla lite på godisen på bilden nedan <3
 
 
 
Allmänt, Hillevi, Hälsa | | Kommentera |

Tapaslördag

Idag kom Amanda och Markus hit (brudparet från förra helgen) och vi åkte på utflykt till Albins mcklubb och sen handlade vi och lagade tapas. Asså tapas är verkligen en favorit! Baconlindade dadlar är ju som himmelen och så aiolin Amanda gjorde med kräftstjärtar, MUMS!
 
 
Vi kollade på The Theory of Everything och jag älskar verkligen den filmen. Har sett den förut och tyckte den var lika bra idag. Den blandar liksom humor med sorg och man får en helt annan bild av Hawking när man ser den här filmen. Jag tänkte att han var en ganska svår jobbig, introvert människa men i den här filmen visar det ju sig att han är smart socialt också. Har ni inte sett den tycker jag verkligen ni borde det.
 
Hillevi somnade gott så fort filmen slutade och Albin sa att han tar all disk så får jag vila lite. Så nu har jag Amandatid och bloggar framför tvn. Hillevi får sova i babysittern ett tag till så jag inte väcker henne, vill ha lite mer tid ensam först... om man nu får känna så :)
 
Allmänt, Mat, Vänner | | Kommentera |
Upp