Från prinsessa till en säck potatis

Skulle mycket väl kunna beskriva min situation just nu. Jag är trött, sur, hungrig men äcklad av mat och känner mig allmänt skruttig. Så kanske mer en sån där potatissäck som stått till sig lite så potatisarna fått massor av gröna fläckar och läskiga knölar och utskott. Det är mer mitt liv just nu.
Tvättkorgen svämmar över, lägenheten luktar typ bakpotatis och för mycket tv, pluggandet har hamnat lite i stöpet då de flesta böckerna ligger under 11kg snorpapper.... Och jag är vacker och ljuvlig som en sommardag... Not.
Känner att brutal ärlighet inte är så fräsch just nu men har ju sagt att jag ska vara ärlig här så ni får skylla er själva :)
Tittar på bröllopsbilder och tänker, hur kan jag varit så pigg och fin där och nu sitta i noppriga mjukisshorts och äta 100 clementiner och dricka saft. Vart gick det fel?
har ni tips på hur man tar sig ur skiten så får ni gärna kommentera. Tänke försöka pricka av något från listan i alla fall och kanske plocka lite ur tvättkorgen så något blir gjort. Önska mig lycka till...
 
Allmänt, Bilder, Bröllop, Tankar | | En kommentar |

Bröllopsresan

Åh så underbart det var att komma tillbaka till älskade London igen!! Var lite orolig för att det skulle kännas så långt bort men så fort jag hörde första britten och såg första puben kändes det precis som hemma igen! 
Jag har längtat så efter att visa Albin hur London är "på riktigt". Alltså inte bara oxfordstreet och Big Ben. Vi shoppade, åt massor god mat, gick på museer, strosade bland antikviteter och köpte billiga chips på Brick Lane, kollade smycken och åt crepes på Notting Hill marknaden, geocachade och TRÄFFADE MIN LONDONFAMILJ!
Äntligen fick Albin träffa mina finisar till ungar ( ja det är mina ungar! ) och jag va då nervös! Tänk om de knappt minns mig. Den yngsta va 3 liksom. Men när jag träffade dem ropade dem PANDA!! och hoppade upp på mig. 
En av de bästa veckorna i mitt liv och hoppas snart vi kommer tillbaka igen!! Allmänt, Bröllop, Resa | | 3 kommentarer |

Bröllopsresa!!


Nu är vi äntligen påväg!! Om än trötta.
Älskade London jag kommer hem igen! Och denna gång tar jag med min sprillans nya make, han är skäggig och världens mest perfekta. Du kommer gilla honom och han kommer gilla dig. För jag ska visa varje lite del av dig som jag älskar. Vintages på Brick Lane, puben där jag druckit snakebite och sjungit med coverband , stora shoppingställena där jag spenderade alla mina Savings, gatorna jag vandrade mitt i natten när jag och Bella träffade drottningens livvakter, bron jag stod på och när jag längtade efter en pojkvän, caféerna jag myste på, GBK jag alltid åt på,kvarteret där jag bodde och familjen som jag bodde hos! Denna resa kommer bli episk! Trots trötthet kommer jag nu gamla vän! London here We comeback! ❤️
Allmänt, Kärlek, Resa | | En kommentar |
Upp