Pappa promenerar

Idag har vi varit på babymassage som varje måndag. Min kompis Matilda och hennes Judith är också med så vi träffades innan massagen och gick promenad och handla med oss lite sallad att köka innan de kkörde igång. Matilda skulle komma hit vid 11 och Hillevi har kört som en galning inatt/morse så jag var dödstrött. Tänkte sova en kvart fast hon var bökig när jag ammade henne i sängen, men tydligen måste hon blivit lugn och somnat för jag vaknade efter 1,5h och kollade klockan som då var 10.55... Så Matilda kom mitt i pyjamas och duschläge för oss. Skönt att hon också är mamma och vet hur tokigt livet kan bli när man har bebis.
 
Efter babymassagen gick jag hem och bakade banankakor åt min mamma som är hemma genomförkyld och när albin sen kom hem så tog han Hillevi på promenad så jag fick börja plugga till min tenta jag har i november. Usch vad jag hatar den tentan! Har så svårt att koncentrera mig på plugget när jag har Hillevi hemma så var jättebra att pappa Albin får ta henne själv ibland och det utanför lägenheten så jag får stänga in mig i lugn och ro. Han passade på att skicka guliga bilden till mig också så hjärtat kändes lite lättare trots allt plugg :)
 
Allmänt, Familj, Hillevi, Skola, Vänner | | Kommentera |

Klädbytardag och shopping

Igår åkte lilla familjen Suu  till Albins gamla kvarter i Åby. Det var klädbytar dagar i Åbykyrkan med tusentals barnkläder och leksaker och andra barnvänliga prylar. Vi kom dit 20 minuter innan de slog upp portarna och kön ringlade sig SUPERLÅNG. Helt chockad över vad galna människor kan bli i såna situationer... Fick en del armbågar och knuffar och det med Hillevi i famnen.
 
Vi hittade dock mängder med prylar så som åkpåse, pyjamaser, julklänning, myskläder, overaller, böcker mm.
Efteråt åkte vi och svärmor in till Norrköping och käkade och shoppade lite till. Skulle kolla några saker till mig men som alla varnade mig om lockar barnkläder betydligt mer. Så det blev ännu mer till Hillevi. Bland annat en pandaoverall och så en varm vinteroverall som var hur snygg som helst i gamelrosa med en gullig liten kaninmössa till! Nu har Hillevi nog så hon klarar hösten och mesta av vintern. :)
 
Allmänt, Barnkläder, Shoppa, Till Hillevi | | Kommentera |

3 månader!!

Hur fort går inte tiden! Igår blev min fina tjeja tre månader. Det händer så mycket på så kort tid och jag hinner knappt med. När Albin och jag firade vår bröllopsdag i söndags så passade hon tex på att vända sig från rygg till mage. Hon ligger aldrig ner utan att snurra 360grader runt runt på golvet och ger man henne sina händer grabbar hon tag och sätter sig inte bara upp utan drar sig till ståendes. Hon ler varje gång hon ser mina bröst inför amning och ler stort när jag blandar flaskan med ersättning. Hon har hittat sin röst och kan VERKLIGEN använda den.
Åh va jag älskar den här tjejen men låt tiden gå liiiite långsammare tack <3
 
Allmänt, Hillevi, Kärlek | | Kommentera |
Upp