The Fault in our Stars

Åh fy tusan vilken film! Jag typ skrattade genom första halvan och storbölande genom andra halvan. (Elin du hade älskat den här filmen men du kanske borde stanna genom halva).
Den var i alla fall hur bra som helst! Man fick en rejäl tänkare på ens eget liv och hur himla glad jag är att båda Albin och jag är friska och att vi ska få gifta oss om några veckor! Och så har jag mage till att sitta och tjura över att jag inte tycker jag gått ner tillräckligt mycket i vikt till bröllopet, vilken douche!
När filmen var slut började både jag och Albin gråta för att vi vår så himla lyckliga över att få ha det som vi har det. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag ana att jag skulle få uppleva det livet jag just nu lever!
 
Så som ni anar rekomenderar jag den här filmen STARKT! Albin gav den 9/10 vilket är sjukt med tanke på vilken filmkritiker han är! Se den!!!
 
Allmänt, Film, Kärlek, Tankar | | En kommentar |

Dagen fråga


Dagen fråga: varför luktar vissa sås sjukligt illa!! Jag är västligt känslig när det handlar om hygien! Hatar smutsigt hår, svett, gula tänder, skitiga naglar mm. Och jag förstår att vissa har sjukdomar som gör att de tex svettas mycket och det ser jag förbi men när personer luktar skit utan anledning blir jag sur. 
En kille på tåget stank svett, kiss och bläk. Såg ut som han inte duschat på flera veckor men hade IPhone och fina kläder så antagligen har han väl ingen anledning till att inte ha tillgång till vatten..? Så varför inte sköta sin hygien!? Jag mår asilla av alla lukter 😩
Allmänt, Tankar | | Kommentera |

Möhippan!

Första riktiga skoldagen idag med lektioner från 8-17.. Åh va taggad.. Eller inte! Måste erkänna att jag gärna hade väntat med skolan till efter bröllopet men men. Jag har så många snälla vänner, släktingar och familj som hjälper oss med bröllopet så vi ska nog få ihop det!
 
I lördags hade jag min möhippa och tänkte sammanfatta lite om dagen.
Jag blev kidnappad av tre galna brudar kl 8 när jag låg i sängen. Fick på mig ögonbindel och en ICAskjorta. Det värsta var att vi skulle med tåget och jag var så himla kissnödig (morgonen liksom!) så jag fick kissa med ögonbindel när tre tjejer stod och skrek KISSA RÅÅÅ! Jättelätt att kissa då.... Men tillslut så kunde jag och jag fick krypa upp till Linghemsstation.
På pendeln tog de av min ögonbindel och jag fick i uppdrag att hitta mina vänner som var utspridda på tåget. Jag klarade det och det var så många som var där! :D
I Linköping drog de reglerna för dagen:
1. Jag fick aldrig säga nej
2. Jag var tvungen att starta varje konversation med "hej min pappa äger ICA" (ICA var temat för dagen)
3. Jag fick inte säga att jag hade möhippa
4. Jag fick inte ha några åsikter för då rök ett plagg. Kan väll säga att jag väldigt ofta med bara en eller inga skor. Allt man säger är ju åsikter!!
 
Först skulle jag handla frukost åt mig själv och fick en inköpslista på armen, kruxet var att jag fick inte dra min egen korg eller handla mina varor. Så jag fick tigga runt tills en tant hjälpte mig handla allt. Pengarna räckte först inte så blev tvungen att säga till kassörskan "du min pappa äger ICA så vi kanske kan lösa det här på något sätt?" "Du vet att du är på hemköp?" fick jag som svar... Asså jag dog!
 
Mina andra uppdrag:
- ta selfies med personer över 70 (något gammalt)
- agera gatumusikant och få pengar för att köpa stay ups till bröllopet (något nytt)
- låna män för att hjälpa mig ta ner hunden Nellie ur ett träd (något lånat)
- krama sönder blå ballonger med folk för att slutligen krama sönder en kondom fylld med blå profil kondomer med en kille. (något blått)
Jag fick också hålla i allsång med alla politikerna på Trädgårdstorget. Alla stämde in i den fina låten Albin i mitt hjärta...
 
Resten av dagen spenderades med lunch på Aioli (TAPAS <3), filmmys hos mig och Svenska Björnstammen på kvällen som avslutades med en drink.
Fin dag helt enkelt!
Här är en av de berömda ballongkramarna! :)
För mer bilder kolla #amandasmöhippa på instagram!
 
Allmänt, Bröllop, Fest, Vänner | | Kommentera |
Upp