Den där magen

 
Jag är sååå tacksam över att få ha min dotter på utsidan nu mera, men ibland kan jag sakna känslan av att ha en inneboende som sparkar runt och alltid var där. Sen var känslan av att vara sjukt stor och tung rätt jobbig men cool på samma gång. Jag längtar verkligen efter en andra graviditet men det kommer vi vänta med i några år. Jag vill satsa på att plugga klart och få börja jobba så man kan låta andra drömmar som hus få komma till också.
 
Som ni ser så fick jag bristningar mot slutet av graviditeten men det är inget som rör mig särskilt mycket, för det är mina krigar ärr (som alla positiva mammor brukar säga). Det enda som jag tycker är jobbigt är vikten jag gick upp när det gick så rackarns fort på slutet. Det är en anledning till att jag vill vänta med nästa barn också för vill hitta tillbaka till min gamla kropp först så jag inte startar en ny graviditet här. Och till er som läser i panik över bristningar och tycker det är jättehemskt så kan jag säga att ja de syns fortfarande men inte alls som på bilden utan nu är det helt bleka och hudfärgade :)
Allmänt, Gravid, Tankar | | Kommentera |

Vitaminchock

Kände mig friskare trots halsont i morse när jag vaknade. Dock fick jag feber igen. Så himla trött på det här nu!! Försöker därför göra allt för att bli frisk igen vilket inkluderar mycket te på ingefära och citron och så en vitaminchock gjord på olika frusta frukter, bär och så ofrysta bananer och kiwi. Så nu ska dom kicka in och göra sitt jobb för vill vara frisk i helgen och till valborg...
Jag är i alla fall nöjd över att jag käkat bra den här veckan trots sjukdom. Har tappat 1kg sen i måndags utan att röra på mig vilket motiverar till vad jag faktiskt kan åstakomma om jag tränar samtidigt!
 
Allmänt, Hälsa, Mat, Tankar | | Kommentera |

VABVarje dag tackar jag Sverige för hur lätt dom gör det för oss att bli föräldrar! Att få betalt för att vara hemma med mitt barn och att Albin dessutom kan vabba när jag är så sjuk att jag inte kan ta Hillevi gör livet så extremt mycket lättare än det kunde varit. I England får man betald mammaledighet max 3 månader och det är rätt mycket jämfört med andra länder. 

Det är fantastiskt att få se Albin med Hillevi och likheterna dom i mellan. Tror det kommer vara fantastiskt för dom båda när han går på pappaledighet i höst! 

Allmänt, Familj, Hillevi, Kärlek | | 5 kommentarer |
Upp