Konsert med Joyvoice

Igår hade jag sista konserten för terminen men Joyvoice i konsert och kongress! Kanske inte det smartaste med tanke på att jag ska ha barn om några veckor för jag var helt färdig. Så extremt mycket rörelser till låtarna så bebis skakades ordentligt. Klarade inte av att vara med på genrepet för hade förvärkar hela dagen. Alla små söta körmammor höll koll på mig och stöttade. Så söta! 
Efterkonserten var jag helt färdig! Fick ganska kraftiga och onda värkar som höll på flera timmar på kvällen men senare avtog dom till att ha dom "mensvärk" typ och så har det varit sen dess. Dessutom mådde jag illa till och från precis som mamma gjorde när hon började öppna sig. Får se vart det leder :) 


Allmänt, Gravid, Konsert | | En kommentar |

Vecka 38! Färdigbakad bebis!!!!

Vecka 38 är ÄNTLIGEN här! Vet ni vad det betyder!? Bebis är färdigbakad och redo att komma närsomhelst! 
Jag mår som man bör när man är höggravid och vill helst ha bebis här nu för snart orkar jag inte mer. Börjar nästan känna en rädsla för att gå över tiden för tror inte jag pallar det. Kroppen värkar och man känner bebis tränga ner för blygdbenet gör ont som tusan. Jag har börjat bli täppt nu också och är så glad att jag sluppit det hittills! 

Bebis är 48cm och väger 3.17kg i veckans slut enligt apparna. Allt är färdigt så vara mer fett som ska på! 

Imorgon har jag konsert för mer en tusen pers. Blir spännande och se hur det går... Lär vara helt slut och håller tummarna för att vattnet inte går på scen😅, hehe. 


PS: idag har bästis Elin haft gravidfotografering med oss! Bilder kommer senare :DSAllmänt, Gravid, Gravidvecka | | Kommentera |

Jag tror du kommer tidigt

Jag tänker inte berätta precis allt som försigår i min kropp för tror vissa tycker det är jätteintressant men andra tycker det är rätt läskigt. Om man undrar något får man helt enkelt fråga istället. Hur som helst känns det som att händelse efter händelse byggs på och tyder på att förlossningen närmar sig. Mer vätska och svullna läppar, känslan av att något håller på att hända, massa saker (som jag inte tar upp här) som också tyder på att det är nära och så vet jag ju sen i tisdags att jag är öppen några cm också.
 
Går inte att beskriva känslan av att gå och vänta på något så stort! Idag är det 21 dagar kvar till bf men jag tror nästan att bebis kommer tidigare. Trodde nästan den skulle komma igår. Så vi får väl se om jag har rätt i den känslan eller om bebis spelar ett spratt och kommer två veckor sent istället ;)
Det är också lite jobbigt att ha saker inplanerade. På lördag har jag konsert och på onsdag nästa vecka sista grejen i skolan. Tänk om det skulle sätta igång då liksom! Det vill jag verkligen inte. Ska man lyckas ta sig från Norrköping hem och vette tusan om man vågar ta bilen. Tänk om det sätter igång och Albin inte kan hämta mig. Önskar bebis kunde vara lite mer tydlig med när den tänkte ploppa ut...
 
Snart blir den här lilla familjen 3 (fyra med Nellie såklart!) och vi ska lära bebis allt om fredagsmys för det är vi experter på. Välkommen lille bebis vi väntar!
 
Allmänt, Familj, Gravid | | 2 kommentarer |
Upp