Utmaningar v5 - Challenge Accepted

Hur gick veckans utmaningar? :) för mig gick det sådär! Matutmaningen var inga problem men har varit sjuk och febrig denna vecka så träningen har gått i stöpet så att säga. Dock är det 4 kg borta sen 1 januari vilken känns grymt bra :) 
 
Bjuda nyttigt - utmaningen:
Ikväll kommer vänner hit på inflyttningsmys. De är riktiga godisgrisar men ikväll ska vi bjuda på sådant som vi äter only! Utmaningen den vecka är alltså att bjuda över någon och hitta på ett gott och nyttigt alternativ att bjuda på :) fruktsallad? Ostbricka med frukt och grönt? Kom med idée! 
 
 
Baby it's snow outside - utmaningen:
Jag älskar snö! Speciellt för att det är vackert ute och mysigt inne med gnistrande utsikt och tända ljus. Dock kan man blir lite bekväm av att vara inne ifrån kylan. Men den vecka ska vi använda oss av snön som träning! Skotta snö, åka pulka och springa upp för backen, skidor, eller varför inte bara pulsa runt i djupsnö? Låt fantasin flöda :D 
Allmänt, Challenge Accepted, Hälsa, Mat, Träning | | Kommentera |

Utmaningar v4 - Challenge Accepted

Veckan som gott har jag verkligen utnyttjat utmaningarna bra, dock var det inte så klurigt då man hittade mycket utmaningar i och med att vi burit till flytten! Hur gick det för er? 

Nu till veckans utmaningar! 

Mindre kolhydrater-utmaningen
Just nu äter jag inga kolhydrater och det får mig att må sååå mycket bättre. Dock kan det var lite klurigt att komma på andra alternativ. Att göra en macka är ju så enkelt liksom, men jag precis som många andra har svårt att bara ta en macka. Det blir gärna lite för många och är tyvärr en stor anledning till mångas övervikt! Smörgås-Sverige liksom;) 
Så utmaningen är att dra ner på mackor denna vecka! Satsa på en härlig omelett med god fyllning. Imorse fyllde jag den med ost, skinka, tomat, lök och ruccola. Mums! 


Pumpa rumpa-utmaningen
Ja här ska det bildas putiga små raringar! Squats, utfall, benlyft, ja allt för att forma den där stjärten. Ta 10 minuter VARJE DAG den här veckan och träna din rumpa. Lovar att du ser resultat efter det! 

Lycka till! 

Allmänt, Challenge Accepted, Diet, Hälsa, Mat, Träning | | En kommentar |

Första natten till förevigt

Inatt sov vi i nya lägenheten. Plockade och fixade hela dagen och tillslut hade vi någorlunda ordning och kunde gå och lägga oss! 
Vi har världens skönaste säng som gjorde att jag försov mig 1.5 timme... Lite komiskt missade jag första föreläsningen som hette "sömnens betydelse". Tror jag kan det där i alla fall ;) 
Nu ska jag iväg till en dag full av föreläsningar (till klockan 17) medan Albin fortsätter flytta grejer. Får se hur mycket han gjort när jag kommer hem. 

Har svårt att inse att från och med igårkväll så kommer vi bo ihop hela livet! Hur galet är inte det! Längtar!

Nellies nya favoritplats i lägenheten :)
Allmänt, Kärlek, Lägenheten, Skola, Tankar | | Kommentera |
Upp