Sentimentala morgontimmen

Smyger upp från sängen där en utslagen man, dotter och hund ligger kvar och snusar. Jösses va söta dom är. Går ut i köket och kokar ägg till frukosten samtidigt som jag passar på att sminka mig. Skalar äggen och lägger i en skål och slår på ett Youtube-klipp som är exakt 8 minuter. Så lång tid får frukosten ta sen måste jag packa. Så här ser morgonen ut numera. Men vad hände med tiden? Känns som det var nyss jag var mammaledig men det är mer än ett år sedan. 

Minns mornarna när Hillevi var bebis och hennes första höst. Jag fick sovmorgon för Albin tog henne när han gick upp och la henne under babygymet när han åt frukost och så fick jag tillbaka henne när han gick. Vi myste i sängen tills jag blev hungrig och valde att gå upp. Laga frukost och slå på TV4 morgon som rullade på tvn. Sen åt jag, ammande och gosade med henne i soffan. Smsade Matilda eller någon annan kompis som snart kom över på en kopp kaffe samtidigt som vi snackade skit ammandes och gosandes med bebisar.

Jag vet inte om det har och göra med min hormonella superspurt jag haft under de senaste veckorna men blir helt sentimental och snyftig..


Allmänt, Hillevi, Kärlek, Vänner | |
Upp