Jag älskar min dotter över allt annat, men..

...ibland är hon så himla jobbig! Haha! 

Idag jobbar jag kväll. Oftast vill jag helst bara att dagen ska fortsätta hemma tillsammans med henne men idag var en sån där dag när hon inte klarade av mig och jag inte henne. Hon var uttråkad efter helgen och ville till dagis. Och jag ville klockan skulle bli tolv för att få lämna henne på dagis och få jobba. Varför? Här är några av dagens incidenter: 

* Hillevi hittade ett helt paket russin. Jag hittar en legogubbe under en hög russin. Varför? "Han ville bada i russin mamma". 

* Hillevi vill så gärna ha biffar med pasta och så en cheddarostskiva på biffen. Jag tinar köttfärs och lagar det åt henne. Men när hon ska äta upptäcker hon att osten är "smutsig". Förklarar att det bara är från biffen men hon tar den smälta osten och smetar ner sig och stolen i ren och skär ilska... 

* Jag städar Hillevis rum. Hon springer in och börjar hälla ut saker. När jag säger åt henne tittar hon på mig, håller ögonkontaken samtidigt som hon vänder på legolådan... 

* Hon vägrade dricka något annat än "bubbeljuice" alltså läsk. Och följer efter mig hostandes och säger att hon måste ha för hon hostar. (Okey den var lite söt). 

Så har min förmiddag varit. Imorgon kör jag också kväll. Men jag hoppad hon blir tillräckligt stimulerad på dagis i eftermiddag så hon orkar med mig imorgon 😂

Allmänt, Hillevi | |
#1 - - Lindsay:

Kikar förbi=)
Trevlig blogg

Svar: Tackar! 😄
Amanda

#2 - - Anonym:

Dags för en ny video om hur läget är just nu? Typ en pratvideo där du sitter å berättar lite om hur livet är just nu. Du verkar lite nere tänkte att det kan va skönt att ventilera lite?

Svar: Jag har funderat mycket kring det där både upp och ner vad jag ska ta och inte ska ta upp. Har alltid varit väldigt ärlig med allt så har faktiskt funderat på en vlogg där jag pratar lite mer om mina tankar om allt just nu. Tack för att du bryr dig!!
Amanda

Upp