Med farsdag kom första snön

Vi har haft en otroligt mysig helg. Igår åkte vi till Åby och åt frukost hos Albins föräldrar och firade svärfar på farsdag en dag tidigt. Sen åkte vi ner till mina föräldras sommarstuga (låter så konstigt att använda det ordet när det är vinter. Fritidshus?) och myste på kvällen hade syskontävlingar (jag vann självklart) och så åt vid godmat och sovöver för att imorse sjunga för både Albin och min pappa och ge små presenter. Jag skulle köpa rakvatten till Albin och han har liksom aldrig haft det för har använt mycket skäggolja och liknande. Jag luktade igenom hela avdelningen på Kicks och hittade min favorit i BOSS. Sen när jag nöjt betalt ringer mamma och frågar om jag kan passa på att köpa ett rakvatten till pappa från henne när jag är i stan. BOSS. Tydligen är det min pappas signaturdoft. Blev lite besvärad av tanken att det jag tyckte min man ska lukta är min pappa.. Haha. Mamma tyckte det var roligt och sa att jag led av opidipuskomplex.. Så jag hittade en annan doft till Albin från Dolce and Gabbana som också luktade fantastiskt och som jag missade när jag luktade runt första gången. 
Av Hillevi fick Albin en liten canvastavla som Hillevi målat sin premiär med vattenfärg på. Den var ännu mer omtyckt av min kära man än rakvattnet, vilket glädjer mig! 
 
Nu har vi varit ute i snön och lekt men Hillevi blev trött och ledsen så fick strunta i promenaden och satte oss i soffan men lite välling och Nalle Puh film istället. I eftermiddag ska vi förbi min farfar och fira honom också. Smidigt med tanke på att de bor i samma hus som oss bara våningen under. 
 
Och ni, bilderna är tagna med min nya kamera! Så lyckligt, köpte en Canon G7X igår. Så nu kommer det blir finare bilder på bloggen men också fler och snyggare vloggar på youtube :D 
 
 
Allmänt, Familj, Fest | |
#1 - - Elin:

Så fina bilder 🤗

Svar: Tack! 😄
Amanda

Upp